Outlast 2 - Volledige Film

De volledige film van Outlast 2, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 105 minuten duurt.
Outlast 2 - Volledige Film

Outlast 2 introduceert Sullivan Knoth en zijn volgelingen, die onze wereld malvagioalle schouders te geven, het licht, de Poort van de Tempel, een stad diep in het woud, en verborgen van de beschaving. Knoth en zijn volgelingen bereiden zich voor op de verdrukking van de eindtijd, en we zitten in het midden van de gebeurtenissen.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Outlast 2! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Outlast 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Outlast 2! Je vindt ze in de speciale gids van Outlast 2 van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Open de volgende video van Outlast 2, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 105 minuten.

Cherri Andrea640360