Wolfenstein: Youngblood - Volledige Film

De volledige film van Wolfenstein: Youngblood, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 85 minuten duurt.
Wolfenstein: Youngblood - Volledige Film

Wolfenstein: Youngblood is de eerste co-op adventure moderne van Wolfenstein. Hij werkte samen met een vriend of alleen spelen in de rol van één van de dochters van B. J. Blazkowicz en gebruik een arsenaal aan vernietigende wapens, gadgets en vaardigheden als je de strijd ter bevrijding van Parijs van de nazi ' s.

Voor Wolfenstein: Youngblood hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanWolfenstein: Youngblood.

Voor Wolfenstein: Youngblood hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Wolfenstein: Youngblood.

Wolfenstein: Youngblood heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Wolfenstein: Youngblood, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 85 minuten.

Cherri Andrea640360