Fairy Tail - Volledige Film

De volledige film van Fairy Tail, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 25 minuten duurt.
Fairy Tail - Volledige Film

De rol van krachtige magiërs uit verschillende gilden 16 speelbare personages! Meer tekens toegevoegd, naast de in Fairy Tail! Daarnaast is het spel bevat een originele aflevering.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Fairy Tail! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Fairy Tail van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Fairy Tail! Je vindt ze in de speciale gids van Fairy Tail van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Fairy Tail proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Fairy Tail, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 25 minuten.

Cherri Andrea640360