Mortal Kombat 11: Aftermath - Volledige Film

De volledige film van Mortal Kombat 11: Aftermath, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 115 minuten duurt.
Mortal Kombat 11: Aftermath - Volledige Film

Beleef de ervaring van de eerste grote uitbreiding van de hele serie van Mortal Kombat. Nasleep presenteert een fantastische nieuwe verhaal van de film richt zich op vertrouwen en verraad. Het vuur van God Liu Kang, de nieuwe hoeder van de tijd en de beschermer van het Koninkrijk van de Aarde, streeft naar de toekomst stelde hij zich voor. Om dit te doen is het verplicht om toevlucht te nemen tot de hulp van de onwaarschijnlijke bondgenoten en oude vijanden. U bepaalt wie te vertrouwen is en die te vernietigen, terwijl het in het spel het lot van de Aarde. Smeden van een nieuwe geschiedenis.

Op de volgende truccen-pagina van Mortal Kombat 11: Aftermath kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Mortal Kombat 11: Aftermath kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Open de volgende video van Mortal Kombat 11: Aftermath, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 115 minuten.

Cherri Andrea640360