Mafia II: Definitive Edition - Volledige Film

De volledige film van Mafia II: Definitive Edition, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 144 minuten duurt.
Mafia II: Definitive Edition - Volledige Film

De oorlogsheld Vito Scaletta, blijft hangen met de maffia te betalen voor de schulden van zijn vader, eindigt door het beklimmen van de gelederen van de familie met misdaden en de gevolgen altijd het belangrijkste.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Mafia II: Definitive Edition: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Mafia II: Definitive Edition

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Mafia II: Definitive Edition: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Mafia II: Definitive Edition

Mafia II: Definitive Edition heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Mafia II: Definitive Edition, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 144 minuten.

Cherri Andrea640360