Infamous: Second Son - Volledige Film

De volledige film van Infamous: Second Son, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 135 minuten duurt.
Infamous: Second Son - Volledige Film

De evenementen vinden plaats in Seattle, zeven jaar na de goede afloop van inFAMOUS 2. De hoofdpersoon is Delsin Rowe, een man native american 24 jaar oud, een rebel en een fan van graffiti; deze passie is de belangrijkste bron van zijn problemen met zijn oudere broer, Reggie Rowe, de beroemde sheriff (amerikaans), die reeds gestopt Delsin meerdere malen. En net als Reggie is over de af te sluiten opnieuw aan zijn broer voor zijn zoveelste daad van vandalisme, de horizon verschijnt een vrachtwagen gedreven door de soldaten van D. U. P., een overheidsinstelling die probeert te voorkomen dat de catastrofale gebeurtenissen van Empire City en New Marais gebeurt door het stoppen van de Leiding (op dit moment aangeduid als bioterroristi) dat botst met een auto, ontploffen en kantelen. Vanaf de achterkant van de truck van de twee Buizen, die profiteren van de kans om te ontsnappen. Terwijl Reggie is achter hen, Delsin loopt in een derde Conduit, gewonde en helpt hem. Later, echter, de komst van Reggie, deze, in paniek, de aanvallen en Delsin, in een poging om het te stoppen, neemt per ongeluk de bevoegdheden van de Leiding met een simpele aanraking van de hand. De man krijgt de macht van de rook, en ontdekt om een kanaal te zijn; het ding zal echter niet goed gezien door de lokale stam, de Akomish, die hem zien als een monster.

We hebben ook de trucs van Infamous: Second Son beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Infamous: Second Son vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Open de volgende video van Infamous: Second Son, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 135 minuten.

Cherri Andrea640360