Destroy all Humans! Remastered - Volledige Film

De volledige film van Destroy all Humans! Remastered, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 177 minuten duurt.
Destroy all Humans! Remastered - Volledige Film

De terugkeer van een sekte! Terroriseren het land van 50 jaar in de gedaante van de alien Crypto-137. Pak hun DNA, het vernietigen van de regering van de Verenigde Staten in deze getrouwe remake van het legendarische avontuur van buitenaardse invasies. Annihilates de mens met een arsenaal van buitenaardse wapens en psychische vermogens.

We hebben ook de trucs van Destroy all Humans! Remastered beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Destroy all Humans! Remastered vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Destroy all Humans! Remastered! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Destroy all Humans! Remastered vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Open de volgende video van Destroy all Humans! Remastered, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 177 minuten.

Cherri Andrea640360