Marvel's Avengers - Volledige Film

De volledige film van Marvel's Avengers, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 88 minuten duurt.
Marvel's Avengers - Volledige Film

Marvel's Avengers begint op A-Day, de dag dat Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow en Thor het nieuwe en futuristische Avengers-hoofdkwartier in San Francisco openen. De festiviteiten veranderen in een tragedie wanneer een mysterieuze vijand een catastrofaal ongeval veroorzaakt, met verwoestende verwoesting tot gevolg. De Avengers krijgen de schuld van deze tragedie en gaan uit elkaar. Vijf jaar later, nu alle superhelden zijn verboden en de wereld opnieuw in gevaar is, komt een nieuw avontuur tot leven dankzij Kamala Khan, een jong meisje dat vastbesloten is om de Avengers te herenigen en weer op te bouwen om de onbetwiste kracht van een nieuwe bekende geheime kracht te stoppen. zoals AIM.

Op de volgende truccen-pagina van Marvel's Avengers kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Open de volgende video van Marvel's Avengers, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 88 minuten.

Cherri Andrea640360