Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues - Volledige Film

De volledige film van Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die minuten duurt.
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues - Volledige Film

Kies je kant, beheers je bewegingen en ga je lot onder ogen in een episch vechtavontuur geïnspireerd op de beroemde serie.RiprovaBestuur 8 speelbare personages met bewegingen, combo's, progressies, realtime personage-uitwisseling, ultieme aanvallen en meer!Riprova

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt minuten.

Cherri Andrea640360