Sifu - Volledige Film

De volledige film van Sifu, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 44 minuten duurt.
Sifu - Volledige Film

Met de aangrijpende intensiteit van klassieke Kung Fu-films met realistische en rauwe gevechten, vertelt Sifu het verhaal van een jonge Kung Fu-student die zijn leven lang heeft getraind voor een dag van afrekening na de brute moord op zijn hele familie door een mysterieus team van huurmoordenaars. Jaag één voor één op moordenaars terwijl je door bendes geteisterde buitenwijken verkent, verborgen hoekjes diep in de stad, tot de koude gangen van bedrijfstorens.De sleutel tot je overleving en je moet alles gebruiken wat je tot je beschikking hebt om te slagen in je levensmissie.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Sifu en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Sifu en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Daarnaast kunt u voor Sifu ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Open de volgende video van Sifu, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 44 minuten.

Cherri Andrea640360