Arcadegeddon - Volledige Film

De volledige film van Arcadegeddon, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 52 minuten duurt.
Arcadegeddon - Volledige Film

Sta op en speel met maximaal drie vrienden in deze steeds evoluerende coöperatieve multiplayer-shooter. Verken meerdere biomen, minigames, vind verborgen kisten en versla talloze vijanden en bazen. Gilly, de eigenaar van een plaatselijke speelhal, probeert zijn bedrijf te redden van een gezichtsloos megabedrijf. Om dit te doen neemt hij de beste arcadespellen en verbindt ze allemaal om een ​​superspel te maken, helaas hackt het megabedrijf Fun Fun Co. het spel en injecteert een virus. Jij en je vrienden moeten het spel en de ultieme speelhal in je geboorteplaats redden. Met deze steeds evoluerende multiplayer-shooter kunnen jij en maximaal drie vrienden meerdere biomen en minigames verkennen, verborgen kisten vinden en talloze soorten vijanden en bazen verslaan. Arcadegeddon is een coöperatieve multiplayer-ervaring die een mix van PVE- en PVP-ervaringen biedt die alle verschillende spelsnelheden mogelijk maken. Als je doorgaat met spelen, kun je extra uitdagingen aangaan van de lokale bendes die zich in Gilly's Arcade bevinden. Hiermee verdien je veel meer dan straatkrediet. Over geloofwaardigheid op straat gesproken, verdien je plek in de hitlijsten.

Op de volgende truccen-pagina van Arcadegeddon kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Arcadegeddon heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Arcadegeddon, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 52 minuten.

Cherri Andrea640360