A Plague Tale: Requiem - Volledige Film

De volledige film van A Plague Tale: Requiem, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 403 minuten duurt.
A Plague Tale: Requiem - Volledige Film

Ga op een schrijnende reis naar een meedogenloze en adembenemende wereld en ontdek wat het kost om je dierbaren te redden in een wanhopige strijd om te overleven.Sla op vanuit de schaduw of ontketen de hel met een verscheidenheid aan bovennatuurlijke wapens, gereedschappen en krachten.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van A Plague Tale: Requiem en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van A Plague Tale: Requiem en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van A Plague Tale: Requiem downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van A Plague Tale: Requiem, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 403 minuten.

Cherri Andrea640360