High on Life - Volledige Film

De volledige film van High on Life, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 220 minuten duurt.
High on Life - Volledige Film

Werk samen met pratende wapens, verzamel intergalactische premies, versla een buitenaards kartel en red de aarde in de nieuwste game uit het hoofd van Justin Roiland. Vers van de middelbare school zonder baan en zonder ambitie, heb je echt niets voor jezelf te doen totdat een buitenaards kartel dat high wil worden van de mensheid de aarde binnenvalt. Nu moeten jij en een team van charismatisch pratende revolverhelden de oproep van de held en word de dodelijkste intergalactische premiejager die de kosmos ooit heeft gezien. Reis naar een verscheidenheid aan biomen en locaties in de kosmos, neem het op tegen de snode Garmantuoso en zijn bende handlangers, verzamel buit, ontmoet unieke personages en nog een keer, in Justin Roiland's nieuwste komisch avontuur!

Voor High on Life hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanHigh on Life.

Voor High on Life hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van High on Life.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van High on Life proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van High on Life, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 220 minuten.

Cherri Andrea640360