Dragon Quest Treasures - Volledige Film

De volledige film van Dragon Quest Treasures, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 26 minuten duurt.
Dragon Quest Treasures - Volledige Film

Erik en zijn zus Mia wonen op een Vikingschip en dromen van de dag waarop ze de wereld kunnen verkennen op zoek naar grote schatten. Op een nacht ontmoeten ze een paar buitenaardse wezens, Porcus en Purrsula, en worden ze meegenomen naar een mysterieuze plek die bekend staat als Draconia, een land van legendes vol schatten die wachten om ontdekt te worden, is het avontuur waar Erik en Mia altijd van gedroomd hebben eindelijk begonnen!

Voor Dragon Quest Treasures hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanDragon Quest Treasures.

Voor Dragon Quest Treasures hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Dragon Quest Treasures.

Daarnaast kunt u voor Dragon Quest Treasures ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Open de volgende video van Dragon Quest Treasures, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 26 minuten.

Cherri Andrea640360