Miasma Chronicles - Volledige Film

De volledige film van Miasma Chronicles, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 198 minuten duurt.
Miasma Chronicles - Volledige Film

Van de makers van Mutant Year Zero: Road to Eden komt een prachtig vormgegeven en onvergetelijk tactisch avontuur.Begin aan een zoektocht door een post-apocalyptische woestenij die verscheurd is door een woeste kracht die simpelweg bekend staat als de 'Miasma'.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Miasma Chronicles! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Miasma Chronicles van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Zou je veel trucs willen voor Miasma Chronicles die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Open de volgende video van Miasma Chronicles, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 198 minuten.

Cherri Andrea640360