Sherlock Holmes: The Awakened - Volledige Film

De volledige film van Sherlock Holmes: The Awakened, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 193 minuten duurt.
Sherlock Holmes: The Awakened - Volledige Film

Beleef een spannend Lovecraftiaans avontuur, volledig geremasterd met moderne graphics en gameplay.Kruip in de huid van Sherlock Holmes en ervaar de angstaanjagende mythos van Cthulhu terwijl je een reeks mysterieuze verdwijningen in Europa en de Verenigde Staten onderzoekt.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Sherlock Holmes: The Awakened. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Sherlock Holmes: The Awakened steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Sherlock Holmes: The Awakened.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Sherlock Holmes: The Awakened proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Sherlock Holmes: The Awakened, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 193 minuten.

Cherri Andrea640360