Bramble: The Mountain King - Volledige Film

De volledige film van Bramble: The Mountain King, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 40 minuten duurt.
Bramble: The Mountain King - Volledige Film

Bramble The Mountain King is een duister avontuur dat zich afspeelt in een wereld geïnspireerd door duistere Scandinavische sprookjes.Verken het prachtige maar verraderlijke land Bramble in een poging je zus te redden.Doorkruis prachtige landschappen en overleef dodelijke ontmoetingen met de vele enge wezens van Bramble

Te weinig? We hebben ook de trucs van Bramble: The Mountain King! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Bramble: The Mountain King van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Bramble: The Mountain King! Je vindt ze in de speciale gids van Bramble: The Mountain King van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Als je echt veel trucs wilt voor Bramble: The Mountain King, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van Bramble: The Mountain King, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 40 minuten.

Cherri Andrea640360