Greyhill Incident - Volledige Film

De volledige film van Greyhill Incident, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 30 minuten duurt.
Greyhill Incident - Volledige Film

Het is een op verhalen gebaseerd Survival-Horror-spel over een klassieke Alien-Invasion die begin jaren 90 plaatsvindt.Als Ryan Baker, uitgerust met een honkbalknuppel en een paar kogels in zijn revolver, neemt het verhaal je mee door de sfeervolle wijk Greyhill, overspoeld door Aliens.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Greyhill Incident. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Greyhill Incident steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Greyhill Incident.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Greyhill Incident. Bezoek de complete walkthrough en gids van Greyhill Incident steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Greyhill Incident te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Open de volgende video van Greyhill Incident, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 30 minuten.

Cherri Andrea640360