Planet of Lana - Volledige Film

De volledige film van Planet of Lana, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 60 minuten duurt.
Planet of Lana - Volledige Film

Een meisje en haar trouwe vriendin gaan op een reddingsmissie in een kleurrijke wereld bevolkt door harteloze machines en bizarre wezens.Planet of Lana is een filmisch puzzelavontuurspel dat zich afspeelt in een epische sci-fi-sage die hele sterrenstelsels en eeuwen omspant.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Planet of Lana en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Planet of Lana en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Planet of Lana heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Planet of Lana, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 60 minuten.

Cherri Andrea640360