Ratchet and Clank Rift Apart - Volledige Film

De volledige film van Ratchet and Clank Rift Apart, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 240 minuten duurt.
Ratchet and Clank Rift Apart - Volledige Film

Schiet je een weg door dit interdimensionale avontuur met Ratchet en Clank, vandaag verkrijgbaar voor pc!Help ze een kwaadaardige keizer uit een andere dimensie te verslaan terwijl je met hoge snelheid tussen werelden vol actie springt!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Ratchet and Clank Rift Apart van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Ratchet and Clank Rift Apart van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Open de volgende video van Ratchet and Clank Rift Apart, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 240 minuten.

Cherri Andrea640360