Curse of the Sea Rats - Volledige Film

De volledige film van Curse of the Sea Rats, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 54 minuten duurt.
Curse of the Sea Rats - Volledige Film

Beleef een episch, handgeanimeerd ratoidvania-avontuur: je bemanning is door een piratenheks in ratten veranderd!Verken een rijke, niet-lineaire wereld, geniet van de platformstijl, neem het op tegen stoere bazen en ontgrendel unieke vaardigheden... alleen of in lokale coöp!

Voor Curse of the Sea Rats hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanCurse of the Sea Rats.

Voor Curse of the Sea Rats hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Curse of the Sea Rats.

Zou je veel trucs willen voor Curse of the Sea Rats die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Open de volgende video van Curse of the Sea Rats, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 54 minuten.

Cherri Andrea640360