Assassin's Creed Mirage - Volledige Film

De volledige film van Assassin's Creed Mirage, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 230 minuten duurt.
Assassin's Creed Mirage - Volledige Film

Bezoek het thuisland van de originele Assassins in dit openwereldavontuur met een spannend verhaal. Vijftien jaar nadat de originele Assassin's Creed zijn genre opnieuw definieerde, ervaar je de kenmerkende stealth en parkour van de serie als nooit tevoren in Assassin's Creed Mirage. In dit kleinschaliger avontuur keer je terug naar de bases van de Assassins als Basim, een jonge straatdief die op zoek is naar antwoorden.Verken de zeer gedetailleerde, levendige en responsieve straten van het negende-eeuwse Bagdad en ontdek mysteries uit het verleden terwijl je vecht om je toekomst veilig te stellen. Jagen in de schaduw.Word de ultieme moordenaar.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Assassin's Creed Mirage: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Assassin's Creed Mirage

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Assassin's Creed Mirage: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Assassin's Creed Mirage

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Assassin's Creed Mirage downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Assassin's Creed Mirage, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 230 minuten.

Cherri Andrea640360