Lords Of The Fallen - Volledige Film

De volledige film van Lords Of The Fallen, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 130 minuten duurt.
Lords Of The Fallen - Volledige Film

Er wacht een enorme wereld in deze gloednieuwe duistere fantasy-actie-RPG, Lords of the Fallen.Ga als een van de beroemde Dark Crusaders op een epische zoektocht om Adyr, de demonische god, te verslaan.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Lords Of The Fallen en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Lords Of The Fallen en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van Lords Of The Fallen, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 130 minuten.

Cherri Andrea640360