Prince of Persia The Lost Crown - Volledige Film

De volledige film van Prince of Persia The Lost Crown, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 120 minuten duurt.
Prince of Persia The Lost Crown - Volledige Film

Stort je in een stijlvolle en spannende actie-avontuurplatformgame die zich afspeelt in een mythologische Perzische wereld waar jij de grenzen van tijd en ruimte kunt manipuleren.

Voor Prince of Persia The Lost Crown hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanPrince of Persia The Lost Crown.

Voor Prince of Persia The Lost Crown hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Prince of Persia The Lost Crown.

Daarnaast kunt u voor Prince of Persia The Lost Crown ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Open de volgende video van Prince of Persia The Lost Crown, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 120 minuten.

Cherri Andrea640360