Momodora: Moonlit Farewell - Volledige Film

De volledige film van Momodora: Moonlit Farewell, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 52 minuten duurt.
Momodora: Moonlit Farewell - Volledige Film

Momodora: Maanverlicht afscheidis het meest recente hoofdstuk van de serie Momodora.Sluit je aan bij Momo, hogepriesteres van het dorp Koho, om haar te helpen bij haar goddelijke missie, zodat ze haar volk kan redden van de vernietiging veroorzaakt door de demonen die zijn opgeroepen door degene die aanbelde.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Momodora: Moonlit Farewell. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Momodora: Moonlit Farewell. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Momodora: Moonlit Farewell downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Momodora: Moonlit Farewell, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 52 minuten.

Cherri Andrea640360