Granblue Fantasy: Relink - Volledige Film

De volledige film van Granblue Fantasy: Relink, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 226 minuten duurt.
Granblue Fantasy: Relink - Volledige Film

Een buitengewoon avontuur in de lucht begint!Creëer een groep van vier avonturiers uit een bemanning van matrozen en zegevier tegen angstaanjagende vijanden met zwaarden, projectielen en magie.Voer elke missie alleen of met vrienden uit in de coöperatieve modus voor vier spelers!

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Granblue Fantasy: Relink. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Granblue Fantasy: Relink. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Granblue Fantasy: Relink heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Granblue Fantasy: Relink, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 226 minuten.

Cherri Andrea640360