Escape the Backrooms - Volledige Film

De volledige film van Escape the Backrooms, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 4 minuten duurt.
Escape the Backrooms - Volledige Film

Escape the Backrooms is een coöperatief horrorverkenningsspel voor 1-4 spelers.Doorkruis verontrustende niveaus achter de schermen terwijl je entiteiten en andere gevaren ontwijkt in een poging te ontsnappen.Gratis contentupdates met nieuwe niveaus en spelmodi belonen de community.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Escape the Backrooms vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We kunnen je meer bieden! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. Op deze pagina gewijd aan de walkthrough van Escape the Backrooms vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze gids tonen voor het voltooien van het spel.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Escape the Backrooms proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Escape the Backrooms, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 4 minuten.

Cherri Andrea640360