Outcast: A New Beginning - Volledige Film

De volledige film van Outcast: A New Beginning, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 420 minuten duurt.
Outcast: A New Beginning - Volledige Film

Verken de wonderlijke buitenaardse wereld van Adelpha, steun de Talan in hun strijd en neem deel aan hectische gevechten tegen robotindringers in dit derdepersoonsavontuur in de open wereld, het vervolg op de cultklassieker uit 1999.

Op de volgende truccen-pagina van Outcast: A New Beginning kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Outcast: A New Beginning kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Outcast: A New Beginning downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Outcast: A New Beginning, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 420 minuten.

Cherri Andrea640360