No Rest for the Wicked - Volledige Film

De volledige film van No Rest for the Wicked, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 20 minuten duurt.
No Rest for the Wicked - Volledige Film

Van Moon Studios, de bekroonde ontwikkelaars van Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps, komt No Rest for the Wicked, een gruizige, nauwkeurige actie-RPG die voorbestemd is om het genre opnieuw uit te vinden.

Te weinig? We hebben ook de trucs van No Rest for the Wicked! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van No Rest for the Wicked van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van No Rest for the Wicked! Je vindt ze in de speciale gids van No Rest for the Wicked van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Als je echt veel trucs wilt voor No Rest for the Wicked, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van No Rest for the Wicked, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 20 minuten.

Cherri Andrea640360