Vandaag de levenscyclus van de PlayStation 3

Lichten van een console die is gebleven en in de markt voor 10 jaar

Vandaag de levenscyclus van de PlayStation 3

Vandaag de levenscyclus van de PlayStation 3

Het is een trieste dag voor de liefhebbers van de Playstation 3. De levenscyclus van het systeem tot een einde kwam. Sony heeft aangekondigd dat discontinuerà de console in Japan, wat betekent dat zijn dood over de hele wereld op handen is. Gezien het feit dat we aan het einde, het is eerlijk om te onthouden hoe deze console is goed en belangrijk. Zijn succes was niet te vergelijken met die van zijn tijdgenoten, de Xbox 360 en de Wii, er zijn n termen van het financiële succes van de installaties. Maar er zijn andere nummers. Voor een start van de PlayStation 3 heeft een levenscyclus die duurde 10 jaar, terwijl bijvoorbeeld de Wii, ondanks het feit dat een hogere succes, hij had nog maar 5.

Het was ook de eerste console te bieden multi-player games en een online winkel. Zelfs als het niet het hoogste niveau van dienstverlening en stabiliteit heeft ons het idee van wat er moest worden online gaming services die we vandaag gebruiken, altijd. Het is ook een PlayStation 3 begon het tijdperk van de PlayStation Plus. Het idee was om iets te geven aan gebruikers in ruil voor een inschrijving en een kleine betaling. Later, de concurrenten Microsoft en Nintendo aangenomen dezelfde strategieën. Het creëren van een trend is altijd een goede zaak.

Tot slot, laten we praten over de games. Veel series maakten hun debuut op de PlayStation 3, zoals bijvoorbeeld De Laatste van Ons, LittleBigPlanet, Infamousen Uncharted. veel titels van derde partijen debuteerde als Demon ' s Souls, Valkyria Chronicles. het is een console die heeft bijgedragen aan de opbouw van de fundering. Sony Heeft een band met indië bedankt voor deze console.

Kortom, de PlayStation 3 heeft het niet gewonnen van de meest recente wedstrijd tussen de consoles, althans niet op de numerieke niveau. Maar we kunnen het niet noemen van zijn productie een nederlaag. Misschien was het de console beter, maar heeft veel mooie dingen.

Zie ook Al het nieuws overPlaystation 3 aanwezig in ons nieuwsarchief computerspelletjes.
Cherri Andrea640360