Pro Evolution Soccer 2019: Voorbeeld en Gids voor het Besturingselementen

De beste PES ooit, met een aantal licentie-en een defect in de minste!

Pro Evolution Soccer 2019: Voorbeeld en Gids voor het Besturingselementen

Pro Evolution Soccer 2019: Voorbeeld en Gids voor het Besturingselementen

Korte Preview van PES 2019

De demo van PES 2019 is eindelijk gearriveerd, en is beschikbaar op de winkels van de Playstation 4, XBox en Een PC Stoom. De eerste indruk, maar het is duidelijk dat we kunnen zeggen dat elke jaar is dat het de beste Pro Evolution Soccer ooit.

Zoals elk jaar, het ontbreken van licenties, het is altijd zo geweest. Dit jaar echter, is het missen van een paar minder. In feite, ze kocht een aantal licenties minor leagues meer van Rusland en Schotland. Ook, helaas, het missen van de Champions League, en het is niet een probleem onlangs. Onder andere veranderingen zijn een nieuwe look van het menu, zeker de meer moderne.

De stijl van het spel is altijd fantastisch. Dribbelen glijden en de bediening is eenvoudig, de passage van de bal is correct en trek de bal is bevredigend. Ook hebben genomen van een cue van de FIFA en de vervangingen dynamics: het zal mogelijk zijn om de vervanging van een of meer spelers naar uw eigen smaak zonder dat je naar het menu gaan, stoppen met het spel.

In het einde, het moet hetzelfde zijn als PES leuke per jaar. Afhankelijk van de fabrikant Konami, voeg nu het recht wijzigingen aan het spel te maken en meer duurzaam. Voor bijvoorbeeld de Master League is altijd al heel leuk, maar er zijn dingen te verbeteren. Het zou ook geweldig zijn als lanciasserò het spel met de teams die al volledig bijgewerkt.

Op YouTube al zie je talloze gameplay-video ' s gemaakt dankzij de demo. Wij zullen u laten zien hoe u dat we het vooral leuk:

Het bekijken van deze video er is één vraag in gedachten, echter, dat elk jaar alle video spel spelers van de wereld voetbal zijn: 'het is beter om PES 2019 of FIFA 19?'.

Onze mening is dat Pro Evolution Soccer is veel beter dan FIFA op het moment dat u invoert in het veld. De gameplay, de details, de geluiden en de gladheid van de PES onverslaanbaar. Helaas voor Konami, FIFA wint handen naar beneden als het gaat om diensten, game modes, een lange levensduur, multiplayer, en natuurlijk licenties.

De nieuwe besturing van PES 2019...

Tal van video ' s al op YouTube te praten over de controles van de PES-2019. Kunnen We verdelen in twee groepen: de controles en de aanval van de controles aan de verdediging. Dit zijn enkele van de controles op de aanval:

 • Dribbelen: R1/RB + Linker Hendel
 • Snelle sluitertijd: R1/RB + R1/RB + Linker Hendel in de richting van de richting
 • Balcontrole: R2/RT (in de wedstrijd) + Rechter Hendel in de richting van de richting
 • Raak Volgende aan: R2/RT (vanuit stilstand) + Rechter Hendel in de richting van de richting
 • De bal vast: Laat de Hendel links + R1/RB
 • Stop Snel: Laat de Hendel links + R2/RT
 • Alsof Stop: Laat de Hendel links + R1/RB
 • Shoot: Vierkant/X
 • Gericht schot: Vierkant/X + R2/RT
 • Lob: Vierkant/X + L1/LB

Dit zijn enkele van de controles in de verdediging:

 • Drukken: X/A
 • Tracking: X/A + R1/RB
 • Slip: Cirkel/B
 • Het vegen van de Bal: Vierkant/X

Wanneer u niet in het bezit is van de bal, kunt u de afgifte bevelen aan de spelers gecontroleerd door de CPU, zoals het bepalen van het type markering of het type van de druk en het nemen van de keeper.

We apocanow we zijn gewend om te laten zien een video-overzicht van de dingen die we zeggen en ook in dit geval een leuke video die toont de besturing is niet slecht. Hier is hij:

De release datum van Pro Evolution Soccer 2019 is op 30 augustus, op de PC, Stoom, PS4 en Xbox-Één. We apocanow, zoals altijd, zullen we meer dan klaar om u te voorzien van de trucs en de geheime trucs voor dit mooie spel van het voetbal.

Zie ook Al het nieuws overPro Evolution Soccer aanwezig in ons nieuwsarchief computerspelletjes.
Cherri Andrea640360