Trainer voor: Second Extinction (0.1.0.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid , Onzichtbaar , Niet herladen , Onbeperkte munitie en nog veel meer.
Second Extinction: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Second Extinction. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van Second Extinction kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Een enorme kaart. Enorme dinosaurussen. Dodelijke wapens. Alleen of met vrienden wordt u geconfronteerd met steeds nieuwe bedreigingen. Raak gebeten door de Second Extinction online shooter!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onzichtbaar
  • Niet herladen
  • Onbeperkte munitie
  • Onbeperkte gadgets en snelle afkoelingen
  • Superschade
  • Speelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Second Extinction: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad7: spelsnelheid

Trainer-opties

# player
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onzichtbaar
# Wapens
NumPad3: niet herladen
NumPad4: onbeperkte munitie
# Items
NumPad5: onbeperkte gadgets en snelle afkoeltijden
# Vijanden
NumPad6: Super Damage
# Gameplay
NumPad7: snelheid van spelen
Cherri Andrea640360