Trainer voor: Partisans 1941 (1.02)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade aan team , Onzichtbare speler , Geen herladen , Speelsnelheid en nog veel meer.
Partisans 1941: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Partisans 1941!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Partisans 1941 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Partisans 1941 is een real-time tactisch spel met stealth-elementen, dat zich afspeelt aan het oostfront van WO II. Als commandant van het Rode Leger achter de vijandelijke linies moet je een groep partizanen vormen om de Duitse indringers het hoofd te bieden.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Geen schade aan team
 • Onzichtbare speler
 • Geen herladen
 • Speelsnelheid
 • Wijziging: niveau
 • Wijziging: huidige XP
 • Wijziging: XP om in niveau te stijgen < br /> Bewerken: vaardigheidspunten
 • Bewerken: ruimte 1
 • Bewerken: ruimte 2
 • Bewerken: ruimte 3
 • Bewerken: eten
 • Bewerken: materialen
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Partisans 1941: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: spelsnelheid

Trainer-opties

# Team
NumPad1: geen schade aan team
NumPad2: onzichtbare speler
# Wapens
NumPad3: niet herladen < br /> # Gameplay
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# Player-statistieken < br /> Level
Huidige XP
XP om te stijgen
Vaardigheidspunten
# Item Slot
Slot 1
Slot 2
Slot 3
# Bronnen
Voedsel
Materialen
Cherri Andrea640360