Trainer voor: Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense (1.9.9.17 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega Gold en basisgezondheid
Stel hoge gezondheid in
Stel lage gezondheid in
Spelsnelheid
Bewerken: Torengezondheid
Bewerken: Goud
Bewerken: XP
Bewerken: Max HP
Bewerken: Huidige HP
Bewerken: Melee Armor
Bewerken: Magic Armor, , , en nog veel meer.
Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Voor Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanKingdom Rush Vengeance - Tower Defense.

Neem het op tegen rijken van machtige vijanden. Strijd tegen de hoogste bazen, ontgrendel en upgrade naar nieuwe torens. Train legendarische helden en behaal alle prestaties met uw strategie in dit fantastische TD-spel.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Mega Gold en basisgezondheid
  Stel hoge gezondheid in
  Stel lage gezondheid in
  Spelsnelheid
  Bewerken: Torengezondheid
  Bewerken: Goud
  Bewerken: XP
  Bewerken: Max HP
  Bewerken: Huidige HP
  Bewerken: Melee Armor
  Bewerken: Magic Armor
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360