Trainer voor: Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense (1.9.9.17)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega Gold en basisgezondheid , Stel hoge gezondheid in , Stel lage gezondheid in , Spelsnelheid en nog veel meer.
Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Voor Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanKingdom Rush Vengeance - Tower Defense.

Neem het op tegen rijken van machtige vijanden. Strijd tegen de hoogste bazen, ontgrendel en upgrade naar nieuwe torens. Train legendarische helden en behaal alle prestaties met uw strategie in dit fantastische TD-spel.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega Gold en basisgezondheid
  • Stel hoge gezondheid in
  • Stel lage gezondheid in
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: Torengezondheid
  • Bewerken: Goud
  • Bewerken: XP
    Bewerken: Max HP
  • Bewerken: Huidige HP
  • Bewerken: Melee Armor
  • Bewerken: Magic Armor
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: spelsnelheid

Trainer-opties

# Mission Resources
NumPad1: Mega Gold en Base Health
# Geselecteerde eenheid in een gevecht
NumPad2: Stel hoge gezondheid in < br /> NumPad3: set low health
# Gameplay
NumPad4: gamesnelheid

Editor-opties # Mission Resources Torengezondheid Goud # Geselecteerde eenheden XP Max HP Huidig ​​HP Melee Armor Magic Armor

itor-opties # Mission Resources
Torengezondheid
Goud
# Geselecteerde eenheden
XP
Max HP
Huidig ​​HP
Melee Armor
Magic Armor
Cherri Andrea640360