Trainer voor: Crown Trick (1.2.1.15)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte spelergezondheid , Onbeperkte MP , Superschade , Negeer vaardigheid Cooldowns en nog veel meer.
Crown Trick: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Crown Trick. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Crown Trick vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Betreed een labyrint dat je bewegingen zal volgen en de elementen zal beheersen om vijanden te verslaan en de mysteries van deze onderwereld te ontrafelen. Laat u leiden door de kracht van de kroon!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte spelergezondheid
  • Onbeperkte MP
  • Superschade
  • Negeer vaardigheid Cooldowns
  • Onbeperkt knipperen
  • Mega valuta ophalen
  • Onbeperkt gebruik Items
    Snelheid van spelen
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Crown Trick: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad8: spelsnelheid

Trainer-opties

# player
NumPad1: onbeperkte spelersgezondheid
NumPad2: onbeperkte MP
# Enemies
NumPad3: Super Damage < br /> # Skills
NumPad4: Afkoelingen voor vaardigheid negeren
NumPad5: Onbeperkt knipperen
# Currency
NumPad6: Mega-valuta ophalen
# Items NumPad7: items onbeperkt gebruiken
# Gameplay
NumPad8: spelsnelheid
Cherri Andrea640360