Trainer voor: Amnesia Rebirth (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Spelsnelheid
Bewerken: Matchbook
Bewerken: Max. Wedstrijden
Bewerken: Lantaarn
Bewerken: Max Lantaarn
Bewerken: Olie
Bewerken: Max Olie, , , en nog veel meer.
Amnesia Rebirth: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Amnesia Rebirth! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Amnesia Rebirth en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Amnesia: Rebirth, een terugkeer naar de duisternis van de makers van de iconische Amnesia-serie. Een aangrijpende reis door verlatenheid en angst, die de grenzen van menselijke veerkracht verkent.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Spelsnelheid
  Bewerken: Matchbook
  Bewerken: Max. Wedstrijden
  Bewerken: Lantaarn
  Bewerken: Max Lantaarn
  Bewerken: Olie
  Bewerken: Max Olie
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Amnesia Rebirth: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360