Trainer voor: Age of Empires III: Definitive Edition (100.12.6159.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte middelen , Maximale bevolkingslimiet , Onbeperkte ervaring , Onoverwinnelijk team en nog veel meer.
Age of Empires III: Definitive Edition: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Age of Empires III: Definitive Edition. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Age of Empires III: Definitive Edition en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Age of Empires III: Definitive Edition voltooit de viering van een van de meest geliefde real-time strategiefranchises ooit met geremasterde graphics en muziek, alle eerder uitgebrachte uitbreidingen en alle nieuwe content om voor het eerst te proberen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte middelen
  • Maximale bevolkingslimiet
  • Onbeperkte ervaring
  • Onoverwinnelijk team
  • Superschade
  • Snelle constructie
  • Spelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Age of Empires III: Definitive Edition: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad7: spelsnelheid

Trainer-opties

# Spelervoortgang
NumPad1: onbeperkte bronnen
NumPad2: maximale populatielimiet
NumPad3: onbeperkte ervaring
# Player Faction
NumPad4: Invincible Team
NumPad5: Super Damage
# Construction
NumPad6: snel bouwen
# Gameplay
NumPad7: snelheid van spelen
Cherri Andrea640360