Trainer voor: Ghostrunner (0.32091.481)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onzichtbare speler , , Onbeperkte dash , en nog veel meer.
Ghostrunner: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Ghostrunner! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Ghostrunner vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Ghostrunner biedt een unieke ervaring voor één speler: snelle en gewelddadige gevechten en een originele setting die sciencefiction combineert met post-apocalyptische thema's. Het vertelt het verhaal van een reeds voltooide wereld en haar inwoners die worstelen om te overleven.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onzichtbare speler
  • Onbeperkte dash
  • Slow-motionmodus
  • Leg huidige locatie vast
  • Teleporteer naar opgeslagen locatie
  • Zwevende modus
  • Zweven omhoog
  • Zwevend omlaag
  • Spelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ghostrunner: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad9: spelsnelheid

Trainer-opties

# player
NumPad1: onzichtbare speler
NumPad2: Onbeperkt streepje
# Krachten
NumPad3: slow motion-modus # Positie
F1: leg de huidige positie vast
F2: teleporteer naar de opgeslagen positie
F3: zweefmodus
Omhoog: zweef omhoog
Omlaag: zweef omlaag < br /> # Gameplay
NumPad9: spelsnelheid
Cherri Andrea640360