Trainer voor: Xuan-Yuan Sword VII (1.02)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid , Oneindige uithoudingsvermogen , Oneindige Elysium-energie , Sta nooit versteld en nog veel meer.
Xuan-Yuan Sword VII: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Xuan-Yuan Sword VII. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Xuan-Yuan Sword VII kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Xuan-Yuan Sword VII is een ARPG geworteld in de Chinese geschiedenis en mythologie. Spelers kruipen in de huid van Taishi Zhao, een kalme en betrouwbare zwaardvechter die per ongeluk verwikkeld is in een tragisch lot. Om zijn geliefde familie te beschermen, gaat hij op reis naar dit chaotische rijk om de waarheid te vinden.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindige gezondheid
 • Oneindige uithoudingsvermogen
 • Oneindige Elysium-energie
 • Sta nooit versteld
 • One shot kills
 • Geen cooldown
 • Geld wisselen
 • EXP-multiplier
 • Martial EXP Multiplier
 • Super Speed ​​
 • Bewerken: Geld
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Xuan-Yuan Sword VII: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

Vermenigvuldigen: supersnelheid

Traineropties < / strong> # player NumPad1: Infinite Health NumPad2: Oneindige uithoudingsvermogen NumPad3: Infinite Elysium Energy NumPad4: blijf nooit verbluft NumPad5: een schot doodt NumPad6: geen afkoelperiode NumPad7: wisselgeld # Diversen NumPad8: EXP-vermenigvuldiger NumPad9: vermenigvuldiger van Martial EXP Vermenigvuldigen: supersnelheid Bewerkingsopties

# speler
Geld < / p>
Cherri Andrea640360