Trainer voor: SpellForce 3: Fallen God (Rev 79650)

Je zal veel Trucs toevoegen: Superbronnen , Snelle opbouw , Mega-populatie , Snelle eenheden en upgrades en nog veel meer.
SpellForce 3: Fallen God: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van SpellForce 3: Fallen God. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van SpellForce 3: Fallen God vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Voer het bevel over de trollen en leid ze op een epische reis door het wilde continent Urgath. Kruip in de huid van de leider van de Lunanuova, een volk dat gedwongen is zijn huis te verlaten vanwege stropers en ziektes: nu ligt hun voortbestaan ​​in jouw handen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Superbronnen
  • Snelle opbouw
  • Mega-populatie
  • Snelle eenheden en upgrades
  • Onbeperkte drankjes
  • Onmiddellijk herstel
  • Speelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van SpellForce 3: Fallen God: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer Activated'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad7: spelsnelheid

Trainer-opties

# Build
NumPad1: Super Resources
NumPad2: Snel bouwen
# Units
NumPad3: Mega-populatie NumPad4: snelle eenheden en upgrades
# Inventaris
NumPad5: Onbeperkte drankjes
# spreuken
NumPad6: Instant Cooldowns
# Speler
NumPad7: Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360