Trainer voor: Kingdoms Reborn (02.22.2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid , Eenvoudig te bouwen en gemakkelijke middelen , Onbeperkte onderzoekspunten , Aankoopkaarten zijn altijd gratis en nog veel meer.
Kingdoms Reborn: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Kingdoms Reborn!

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Kingdoms Reborn van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Kingdoms Reborn is een stedenbouwer met multiplayer en een open wereld. Leid uw burgers. Groei van een klein dorp naar een bloeiende stad. Upgrade uw huizen en uw technologie. Met multiplayer kun je in realtime samenwerken of concurreren met je vrienden in dezelfde open wereld.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Eenvoudig te bouwen en gemakkelijke middelen
  • Onbeperkte onderzoekspunten
  • Aankoopkaarten zijn altijd gratis
  • Onbeperkte SP
  • Speelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kingdoms Reborn: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer Activated'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad6: spelsnelheid

Trainer-opties

# valuta
NumPad1: onbeperkt geld
# Constructie
NumPad2: eenvoudig te bouwen en eenvoudige bronnen
# Technologie
NumPad3: Onbeperkt onderzoekspunten
# Kaarten
NumPad4: de aankoop van kaarten is altijd gratis
# Speler
NumPad5: Onbeperkt SP
# Gameplay
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360