Trainer voor: Dirt 5 (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: AI lock
Spin Out AI
Reset timer
Race duurt maar 1 ronde
Spelsnelheid
Bewerken: Geld
Bewerken: XP, , , en nog veel meer.
Dirt 5: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Dirt 5. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Dirt 5, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Dirt 5 kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Ga wild met DIRT 5! Geniet van de meest intense offroad-race-ervaring ooit, met een spectaculaire Carrière-modus, gesplitst scherm voor maximaal vier spelers, innovatieve online-modi, een livrei-editor en nog veel meer.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • AI lock
  Spin Out AI
  Reset timer
  Race duurt maar 1 ronde
  Spelsnelheid
  Bewerken: Geld
  Bewerken: XP
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dirt 5: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360