Trainer voor: Yakuza: Like a Dragon (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: HP onbeperkt, , , en nog veel meer.
Yakuza: Like a Dragon: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Yakuza: Like a Dragon. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Yakuza: Like a Dragon! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Yakuza: Like a Dragon van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Kruip in de huid van Ichiban Kasuga, een laaggeplaatste handlanger van de yakuza die tot de dood is gereduceerd door de man die hij het meest vertrouwde.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • HP onbeperkt


Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Yakuza: Like a Dragon: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360