Trainer voor: Yakuza: Like a Dragon (12.08.2020)

Je zal veel Trucs toevoegen: HP onbeperkt, , , en nog veel meer.
Yakuza: Like a Dragon: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Yakuza: Like a Dragon. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Yakuza: Like a Dragon! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Yakuza: Like a Dragon van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Kruip in de huid van Ichiban Kasuga, een laaggeplaatste handlanger van de yakuza die tot de dood is gereduceerd door de man die hij het meest vertrouwde.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • HP onbeperkt
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Yakuza: Like a Dragon: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad6: spelsnelheid

Trainer-opties

# Yakuza
NumPad1: onbeperkt HP
NumPad2: onbeperkte MP
# Vijanden
NumPad3: Super schade en zwakke vijanden
# Inventaris
NumPad4: objecten van onbeperkt gebruik
# Evenementen
NumPad5: Freeze Timer
# Gameplay
NumPad6: spelsnelheid

Editor-opties

# valuta
Credits
# Voortgang van de speler
Huidige HP
PK max
Huidig ​​parlementslid
MP max
XP-niveau
Niveau
XP mate van werk
Functieniveau
Cherri Andrea640360