Trainer voor: Sword of the Necromancer (1.1e)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supergezondheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. , Spelsnelheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. , Bewerken: gezondheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. , Bewerken: Max. Gezondheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. en nog veel meer.
Sword of the Necromancer: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Sword of the Necromancer. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Sword of the Necromancer: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Sword of the Necromancer

Verander vijanden in bondgenoten met behulp van de verboden krachten van de Sword of the Necromancer en help Tama om de diepten van de kerker te bereiken, zodat ze genoeg kracht kan krijgen om Koko weer tot leven te brengen.RiprovaVerzamel een klein leger monsters, gebruik wapens en relikwieën om de bewakers te verslaan.Riprova

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Supergezondheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  • Spelsnelheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  • Bewerken: gezondheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  • Bewerken: Max. Gezondheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  • Wijzigen: XP Probeer het opnieuw Opnieuw
  • Wijzigen: niveau Opnieuw proberen Opnieuw proberen
  • Wijzigen: huidige mana opnieuw proberen Probeer het opnieuw.
  • Bewerken: Max Mana Probeer het opnieuw
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Sword of the Necromancer: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw Luister naar de & # 39; trainer geactiveerd '.
Probeer het opnieuw Opnieuw proberen Druk op de gewenste sneltoets Opnieuw proberen Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd. Probeer het opnieuw Opnieuw proberen

Promotie-opties

Opnieuw proberen Opnieuw proberen NumPad2: Spelsnelheid Opnieuw proberen Opnieuw proberen

Traineropties

Opnieuw proberen Probeer het opnieuw # player
Probeer het opnieuw NumPad1: Super Health
Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw # Gameplay
Probeer het opnieuw NumPad2: Spelsnelheid Probeer het opnieuw Opnieuw proberen

Editoropties

Opnieuw proberen Opnieuw proberen # Player Stats
Probeer het opnieuw Gezondheid
Probeer het opnieuw Max Health
Probeer het opnieuw XP opnieuw proberen
Opnieuw proberen Level
Probeer het opnieuw Probeer de huidige hand opnieuw
Probeer het opnieuw Max Mana Probeer het opnieuw
Cherri Andrea640360