Trainer voor: Final Fantasy (Pixel Remaster) (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte HP-feestjes, , , en nog veel meer.
Final Fantasy (Pixel Remaster): Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Final Fantasy (Pixel Remaster). We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Final Fantasy (Pixel Remaster): met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Final Fantasy (Pixel Remaster)

De originele FINAL FANTASY komt tot leven met nieuwe graphics en een nieuw audiocompartiment!Een vernieuwde versie van de eerste titel in de populaire FINAL FANTASY-serie!Ontdek dit eeuwige verhaal verteld door middel van fascinerende retro graphics.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte HP-feestjes


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Final Fantasy (Pixel Remaster): PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad2: Onbeperkt feest MP
NumPad7: spelsnelheid
Spel: Tijd
Statistieken karakterstatus: MP
Karakterstatusstatistieken: Max MP
Karakterstatusstatistieken: geluk

Traineropties

# Groepsgevechten
NumPad1: Onbeperkt HP Party
NumPad2: MP onbeperkt feest
NumPad3: Super Party-personages
# Vecht tegen vijanden
NumPad4: Zwakke vijanden
NumPad5: directe overwinning
# Inventaris
NumPad6: items voor onbeperkt gebruik
# Spel
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360