Trainer voor: Bigfoot (4.0 Hotfix 3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, , , en nog veel meer.
Bigfoot: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Bigfoot. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Bigfoot van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Je bent een Bigfoot-jager met een belangrijke missie: voor eens en voor altijd een einde maken aan de geruchten en jezelf bewijzen dat Bigfoot niet alleen een mythe of een uitvinding van de geest is ...

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Bigfoot: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad1: spelsnelheid

Traineropties

# gameplay
NumPad1: spelsnelheid

Editor-opties

# Speler
Huidige gezondheid
Maximale gezondheid
# Item momenteel in bezit
Bedrag
Rond in de kamer als er kan worden geschoten
Als het lichtkogelpistool, schrijf 2 als het hier niet schiet

Opmerkingen

Spelsnelheid:
Activeer om de spelsnelheid te beïnvloeden.
Cherri Andrea640360