Trainer voor: Realms of Magic (0.20.5)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus, , , en nog veel meer.
Realms of Magic: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Realms of Magic. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van Realms of Magic kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Verover de rijken van magie.Een 2D-actie-RPG in een epische fantasieomgeving die je veel vrijheid en maatwerk biedt.Verken de open wereld van het Oude Koninkrijk als ridder of tovenaar.Of een huis bouwen, fruit planten, investeren in vee... boer worden... dat klinkt ook goed!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Realms of Magic: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Druk in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

Numeriek toetsenbord 1: God-modus
Numeriek toetsenbord 2: Geen honger/dorst
Numeriek toetsenbord 3: Gemakkelijk reizen
Numeriek toetsenbord 4: Eenvoudig aanmaken
Cherri Andrea640360