Trainer voor: Conquest of Elysium 5 (v5.02 (STEAM))

Je zal veel Trucs toevoegen: Edit: goud, , , en nog veel meer.
Conquest of Elysium 5: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Conquest of Elysium 5. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Conquest of Elysium 5, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Voor Conquest of Elysium 5 hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanConquest of Elysium 5.

Conquest of Elysium 5 is een snelle turn-based fantasy-strategiegame met een rogue-achtige twist.De game zit vol met diepte, details en monsters.Er zijn ook een groot aantal facties, elk met hun eigen unieke gameplay en magische rituelen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Edit: goud


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Conquest of Elysium 5: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

Bronnen: aromatische kruiden
Eenheidsstatistieken met de rechtermuisknop: moreel
Rechtsklik eenheidsstatistieken: spellingsniveau

Editor-opties

# bronnen
Goud
IJzer
Kruiden
# Klik met de rechtermuisknop op eenheidsstatistieken
HP
XP
Kom op
Moreel
Max HP
Pantser
Spellingsniveau
Wapen-ID
Extra schade

Opmerkingen

Kruiden:
Deze bron is mogelijk niet in alle games beschikbaar.
Cherri Andrea640360