Trainer voor: The Ascent (08-24-2021 (STEAM/WINDOWSSTORE)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, , , en nog veel meer.
The Ascent: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van The Ascent. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van The Ascent en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

The Ascent is een solitaire en coöperatieve RPG die zich afspeelt op Veles, een drukke cyberpunkwereld. Welkom bij de arcology van The Ascent Group, een zichzelf in stand houdende, door bedrijven gerunde metropool die zich uitstrekt over de hemel en gevuld is met wezens uit de hele melkweg. Je speelt als een arbeider, tot slaaf gemaakt door het bedrijf dat jou en alle anderen in je district bezit. Op een dag, terwijl je een routinematige opdracht krijgt om je vaardigheden op een cyberdeck te gebruiken, word je plotseling gevangen in een maalstroom van catastrofale gebeurtenissen. De Ascent Group, het grootste megabedrijf ter wereld, wordt om onbekende redenen gesloten, waardoor geautomatiseerde beveiligingssystemen in de war raken. Het voortbestaan ​​van uw district wordt bedreigd: rivaliserende bedrijven proberen toe-eigening af te dwingen en criminele organisaties proberen hun handel op de zwarte markt te vergroten. Je moet de wapens opnemen om te voorkomen dat ze de controle overnemen en aan een nieuwe missie beginnen om erachter te komen waar het allemaal mee begonnen is. Je behoort tot de samenleving. Kun je het zonder overleven?

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Ascent: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: onbeperkte weerstand
NumPad8: Supernauwkeurigheid
Toevoegen: Spelsnelheid
Spelerstatistieken: Tactische meter
Spelersvoortgang: niveau
Spelersvoortgang: frameniveau

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Super Gezondheid
NumPad3: onbeperkte energie
NumPad4: onbeperkte weerstand
NumPad5: maximale tactische meter
# Wapens
NumPad6: niet herladen
NumPad7: Superschade
NumPad8: Supernauwkeurigheid
NumPad9: automatisch fotograferen
Vermenigvuldigen: snelle oplaadsnelheid
# Spel
Toevoegen: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelerstatistieken
HP
Max HP
Maximale energie
Energie
Tactische teller
Maximale weerstand
Weerstand
# Valuta
UCreds
# Spelersvoortgang
Volgende XP
Huidige XP
Niveau
Vaardigheidspunten
Cyberniveau
Motorniveau
Frameniveau
Biometrisch niveau
# Componenten
Type I
Type II
Type II
Cherri Andrea640360