Trainer voor: GUILTY GEAR -STRIVE- (08-29-2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
GUILTY GEAR -STRIVE-: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van GUILTY GEAR -STRIVE-. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op GUILTY GEAR -STRIVE-, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van GUILTY GEAR -STRIVE- van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

De geavanceerde 2D / 3D hybride graphics die in de Guilty Gear-serie zijn geïntroduceerd, zijn naar een hoger niveau getild in 'GUILTY GEAR -STRIVE-'. De nieuwe art direction en verbeterde personage-animaties gaan verder dan alles wat je ooit eerder hebt gezien in een vechtspel!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van GUILTY GEAR -STRIVE-: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360